valborg

Ha en trevlig välborg allihopa! Kom gärna in på en fika i helgen. =) Öppet alla dagar!
Nu ska jag ta en lite paus i bakandet och köra in till Dagab, och så ska jag hämta nya gardiner till serveringen!
Nina

cykeltur

Håller helt med dig Lotta... :) haha...

Nu har vi varit ute på cykeltur. För en gång skull ganska varmt ute ikväll!
Ska ta och lägga mig och läsa lite tror jag. ELLER spela lite av det där "jätte-superduper-löjliga" tv-spelet Andreas köpte häromdagen. Skratta bäst som skratta sist... nu e de jag som sitter o spelar. =)

Imorgon är det valborg. Då stänger vi 15.00. Vi har sen öppet hela helgen, även fredag, så välkomna!

Nina


gardin



Jag hittade fina somriga gardiner i Karlshamn igår. Andreas godkände dom trots den rosa färgen. =) Tyvärr hade dom bara en förpackning hemma i butiken och jag behövde fyra. Även deras leverantör hade visst helt slut på just dessa. Men nu när jag satt och kollade runt lite på internet så hittade jag dom på en sida där man kunde beställa hem! Toppen...dom kommer på posten i nästa vecka!

ps

Ps. Holger, jag har inte glömt dig och brödprojektet. =) Jag hör av mig... / Nina .ds.

grilla

Nu e de vår... eller ja, nästan sommar ju... Snart Maj månad. Underbart! Har jobbat många timmar idag med, men känner mig pigg o ja, mår allmänt bra tror jag. =)

Ska faktiskt överaska med lite grillat till middag idag. Har marinerat kyckling och fläskfile och tänkte göra grillspett av de. Hoppas "den där" sambon inte läser bloggen på jobbet för då är det ju ingen överaskning längre?! :) haha...

Skriver mer ikväll! / Nina

lite sömnig

Nu har jag jobbat klart för idag. Till och med hunnit äta middag. Är trött nu, trött på ett positivt sätt. Det har varit en lång dag men samtidigt har jag fått väldigt mycket nya iddér och så där. Jobbat i bageriet, öppnade butiken. Klockan 9.00 hade jag möte med företagsakademien. Vi gjorde en SWOT analys av företaget. Väldigt inspirerande. Klockan 13.00 var det dags för nästa möte, detta i Kristianstad. Fem företag inom branchen som ska sammanstråla i ett EU projekt som gäller utbildningar för chefer och personal. Tror det kan bli väldigt bra när det blir klart!
Blir nog inte mer blogg idag. Vi ska cykla med Honkie en sväng sen ska jag sova. Natti natti. / Nina

innan...


Klockan är lite efter ett på eftermiddagen och allt som ska fixas ligger utspritt överallt...

efter...


 Klockan är snart halv elva. Nu sover man riktigt gott när man fått undan allt, sorterat, fixat o donat. Puhh...

På båten


fixarfrasse

Tillbaka i vardagen igen. Skönt de också :)

Idag kom vår lilla vovve hem igen. Han har varit bortlånad nu när vi varit iväg. Man e så löjlig, men ja, skönt o ha honom hemma igen! Min bästa vän ju. =)

Fixardag idag. Jag har/ska, betala räkningar, fylla i papper till ett projekt vi är med i, svara på frågeförmulär om företaget till ett annat projekt, handla gardiner till serveringen, skriva recept till Mack SM, kolla närmaste månadernas marknadsföringsplan, ringa tre kundtjänst, fixa scanning till ett par specialkakor som är beställda imorgon, beställa blommor till bröllopen i helgen, börja med månadspärmen till revisorn, skriva brödschema. Ja...de va nog de, =) haha..
Ikväll när Andreas kommer hem ska vi fortsätta med att skriva fakturor och skissa på ett reklamblad.

Helgen med ja... Min leverantör KåKå hade anordnat ett mässa på en båt som gick mellan Stockholm-Mariehamn. Jag och Andreas körde upp i lördagsmorse. Båten avgick sen 18.00. Vi gick en sväng på mässan sen va det middag och så där, det blev en väldigt lyckad kväll. Dagen efter var det mer mässa och sen va det föreläsning om ledarskap och mental träning. Intressant faktiskt, och det är alltid nyttigt och komma iväg så och träfa lite folk i branchen. Jag lägger upp nån bild sen.

Nu ska jag gå in till affären och handla mat så jag kan laga middag. Det kurrar lite i magen tycker jag. =)  / Nina


Borta bra...

Ja, jag brukar tjata om de där... Borta bra men hemma bäst!! Sant så sant!

Vi har varit uppe i Stockholm i helgen. En av mina leverantörer anordnade mässa på Cinderella Viking Line. (Färjan på tv ni vet??) Haft en intresant och trevlig kryssning. Nu är det läggdags,klockan är mycket! Skriver mer imorgon såklart!! Nina

äventyr

Nu är det dags för konfirmation i helgen. Det märks för det är mycket mycket tårtor beställda. Roligt! Jag har fått mycket gjort idag. Förberett allt till lördag och söndag. Varit en skön dag idag!

Efter jobbet så har jag varit i stan och kollat lite i affärer och så har jag tränat.
Ikväll har vi ätit kyckling, klyftpotatis och sås. Mums! Brukar bli pizza på fredagar men nix, icke idag. =)
I Helgen ska vi på äventyr så vi hörs om en dag eller två. =) Trevlig helg!  / Kram Nina

cheesecake


lugn dag

JObbat som vanligt på morgonen idag. Sen har jag tagit mig en lugn eftermiddag. Kört en sväng, städat, tvättat, handlat. Ja, fixat och donat lite. Skönt! Lite bloggtorka idag. Ska lägga upp en bild på en cheesecake med cocosbotten jag gjort idag. Massa bär och frukt på. Kolla in. =) Hörs imorgon! Nina

hahaha


Jag skrev igår att det blev potatismos till lunch... här är en till som fick smaka lite mos. Kolla noga på nosen... =)

soligt o glatt

Vilken underbar morgon, solen lyser och då blir man ju såklart på ett strålande humör. =)  wiiii....

mack sm

Telefonmötet idag gick bra. Mack-SM kommer hållas i Umeå den 4/8-09. 12 deltagare är vi!
Spännande! Nu var det mycket med recept, beskrivningar och foto som skulle fixas! Full fart... =)
Nu är det så här att jag måste komma på ett namn till denna mackan. En snabbrepris vad den innehåller...
Brödet är ett fullkornsbröd bakat på dinkel och det innehåller morötter och pumpakärnor. Fyllningen i mackan är lax, morötter, spenat. m.m. Kom på nåt fyndigt? Nåt med Mörrum kanske? Nåt med Nina? Nåt med lax? Förra årets vinnare hette Guldmackan. Det brödet var bakat på Norrlands Guld öl. Jaja...fundera...snälla kom med förslag nu. Skriv en kommentar här eller skicka ett mail. [email protected]  kram alla! Nina

pyssel till hallen


Köpte lite fina grejer hos Kati idag, behövde pigga upp hyllan i hallen lite. Blev väl fint? :)

lunch

Rullat köttbullar precis. Det får bli det och potatismos till lunch. Jag är beroende av potatismos...bara så ni vet. Skulle jag åka till en öde ö och bara fick ha en maträtt med mig så hade det nog varit potatismos..eller ja, potatis i alla fall, av något slag. Och så hade jag nog smusslat med en pizza med. haha...

Varit borta hos Kati idag på Kati Glas & Design. Hon har så himla mycket fina saker i sin butik. Jag va förresten där borta igår med...haha. Man vill liksom köpa hela butiken när man går där och tittar.  Presentartiklar, ljus, glas...massa massa fina grejer. Och så har hon Make up kurser för alla tillfällen. Vanliga lektioner (alla! behöver de), gruppkurser, smink till bröllop, ja, allt!  Besök henne vet jag. Mitt i Mörrum!

Nu ska jag snart äta lite, sen ska jag jobba i butiken i eftermiddag! Ska snart gå ner och avlösa Camilla. =)

Nina

telefonmöte

Nu har jag bakat det som ska bakas idag. ska snart va med i ett telefonmöte angående Mack SM. Den där smörgåstävlingen vi kom med i ni vet... Vi ska få reda på lite mer info nu med datum, plats och så. Spännande!
I eftermiddag jobbar jag i butiken. Vi hörs! Hoppas de blir en solig dag idag....

Iron Maiden

Nu har vi varit och kollat på en "dokumentär" om Iron Maiden. Vi var och såg dom live förra sommaren när vi va i New York, så det var intressant att se denna filmen från deras turne. Sen är väl det inte riktigt min musiksmak om jag får välja men många låtar är riktigt bra. Ska faktiskt ta och sova snart. I morgon är det jag som bakar tidigt! Natti, Nina


Harry


Charmtrollet själv...snällare barn får man leta efter. =)

Ebbe


Här har Ebbe sin nya väska han fått av Faster Nina. Såklart med traktorer på, han ska ju bli bonde när han blir stor. =)

Tilda


Mitt bonussyskonbarn. Världens goaste tjej!

bio

Har hälsat på dom sötaste brorsbarnen i världen precis. Visserligen dom enda brorsbarnen jag har...men ändå. =) Underbara! Harry är drygt ett år och Ebbe fyller snart tre, man blir glad bara man ser dom!

Nu ska jag laga middag, ikväll ska vi på bio!

inga hundtips?

Nu har vi ätit lite kvällsmat. Vi har varit inne och tränat ikväll. Jätte skönt!
Skrev om Honkie i mitt förra inlägg... inga hundtips alls???? Joo, nån?  =)

Va inne på youtube innan. 151 visningar på vår fina? vackra? underbara? sång vi sjöng in med jobbet, Baka hela natten...
Inte illa. =)  Jag vill även nämna att jag har en tjej till som jobbar hos mig. Sofie heter hon! Hon var inte med vid inspelningen, därför hon inte nämns i låten men hon e såklart lika duktig som alla dom andra. =) Bara så ni vet...

Andreas har önskat att vi ska se Die Hard 3 ikväll... Klart jag går med på de...inga problem... då kan ju jag välja Dirty Dancing nästa gång. =) haha.. / Kram Nina

hundtips tack

Dags och gå till banken, sen ska jag jobba i butiken fram till stängning!

Varit ute och cyklat en sväng med Honkie nu... nån duktig-på-hundar-människa som läser här och har tips hur man får en hund att inte bli helt uppspelt och skällig så fort han ser en annan hund??? Honkie blir helt tokig. Inte argt alltså, tvärtom. han blir super glad, drar och skäller. Vet inte hur man ska få bukt med de där... jaja... =)

Åter till arbetet, hörs!

måndag

Måndag igen. Jag hänger på kontoret idag. I eftermiddag ska jag jobba i butiken. Innan jag ska ner och sälja kakor så ska jag få undan kassorna, räkningarna och så har jag lite samtal jag måste göra vad det gäller reklam och även buffén.
Ha en bra dag allihopa, vi hörs sen. / Nina

cykeltur

Hej allihopa! Hoppas ni haft en skön helg. Tyvärr lider den ju snart mot sitt slut. Det har gått "så där" med att ha en ledig helg men bättre lycka nästa gång. =) Idag har jag jobbat i butiken 7-16. Kul och va där ute med tycker jag, träffa lite folk och så. Har även förberett lite till morgondagen med en del beställningar och så.

Nu ikväll har vi tagit och dammat av våra cyklar och tagit oss en ganska lång och skön cykeltur. Jag, Andreas och Honkie.
Varit rätt kallt idag men nu var det skönt och cykla. Vindstilla och solen tittade fram också. Jag gillar att cykla!

Nu har vi ätit lite varma mackor, sitter och kollar på ett inspelat program av Babben och co. Ska kolla på Filip och Fredriks nya program sen. Live från New York....Åhh.. new York, jag längtar tillbaka! Jag är rikitgt ressugen jag. Får se om och när det kan bli en tripp till utlandet nästa gång. Ha en bra kväll. hörs imorgon! / Nina

Barbietårta


sköna lördag

Det var skönt med sovmorgon, och för en gång skulle kunde jag verkligen sova ut också. Annars brukar jag vakna tidigt trots att klockan inte ringer, men nix, inte idag. Rikitgt pigg och utvilad var jag när jag slog upp dom bruna. =)

Trädgårdsarbete för hela slanten idag. Andreas pappa och bror är här och hjälper oss med staketet. Jag och svärmor Lotta har burit grenar. =)

Har gjort lite pajer som vi snart ska smaska lite på. Vi hörs sen! / Nina

bebisbagare



Nemen, vem har vi här?? Jag är inte rikitgt mig lik va? :)

Allt löser sig oftast

Dagarna blir ju inte alltid som man planerat, de vet ni säkert, så ja, man får göra det bästa av situationen. Och dagen idag löste sig till slut helt ok. Ett viktigt ärende jag hade till K-stad (förutom att köpa klänning...haha) va att hämta marsipan till två tårtor som är beställda imorgon. Imed att jag fick va i butiken så blev de lite tajt, men Alexandra (en av tjejerna som jobbar här) hörde av sig och kunde ta stängningen i butiken. Räddande ängel. =)

Så det blev en snabbtripp till storstan så jag fick hem marsipanen.

Kvällen har gått åt till att rensa iordning i hallen efter trapprenoveringen, gått långpromenad med Honkie, och nu har jag slagit mig ner framför tv:n. Ska snart kolla på Berg flyttar in. Den serien gillar jag!

Imorgon är det....sovmorgon!!!! mmmmmmm

Nina

inte de nej...

Ändrade planer. Lediga eftermiddagen förändrades ganska snabbt till jobbeftermiddag!
Sjuk personal så jag får va i butiken i eftemiddag. Mamma du får åka ensam. Vi får åka på utflykt nästa vecka istället.  =)
 O ja, jag får handla gardin och klänning annan dag! Så kan de bli... Nina

shoppa

Så där, nu har jag gjort tårtor och bakelse till idag. Klockan är snart tio och jag tar och stämplar ut för da´n. =)
Ska iväg med min lilla mamma och shoppa. En del grejer till jobbet. Gardiner bland annat, men även lite till mig själv. Klänningar får man ju aldrig för många  av?!?! :)  Har lite moussebakelser som ska förberedas inför helgen men det fixar jag ikväll sen, nu ska jag ut i solen och ha en skön eftermiddag på stan! / Nina

teater

Haha....svar på en kommentar jag fått: Jag, Andreas och Honkie = Tre :) besviken? :) haha...kul :)

Jaja...ikväll har vi varit på teater ute på Ortholmen i Karlshamn. Tre rätters middag och så under kvällen ska man försöka lösa en mordgåta..Mördaren är...neee... =) ska inte avslöja nåt...åk o se den själva vet ja. Jätte trevligt har vi haft!

Dagen på jobbet har gått bra. Börjad inte förrän lite efter sju idag. Levererat, fixat bakelser och tårtor. Jag har försökt börja skriva sommarschema och så har jag kollat upp grejer inför vår lunchbuffé som vi ÄNTLIGEN snart ska komma igång med. Varit och bytt däck för det hann jag aldrig igår. Sågat e del har jag gjort...de e min nya hobby =)
Pappa har hjälpt oss att tömma släpet så nu kan vi fortsätta så vi får undan det sista med.

Andreas fyller år idag! Grattis mitt hjärta! 

Blir inte så mycket mer blogg idag. Dags och sova! Nina

sommartårta


releaseparty

Ikväll har vi varit inne i stan och lyssnat på Håkan Windahl! Han ska spela in ny platta så han och hans järngäng körde en liten konsert...ja...releaseparty va de med buffé och musik och så. Rikitgt bra! Haft en jätte trevlig kväll!
Kolla hans sida: http://www.hakanwindahl.se

Ska ta och sova nu ja...*gäsp* / Natti

Håkan Windahl


soligt

Soligt och skönt idag! Började jobba tidigt. Jag har fått mycket gjort på jobbet idag, det gillar jag. =) Efter jobbet så har jag spenderat ett par timmar med att fika med Emma. Inte träffat henne på så länge så det var mysigt och sitta och bara snacka. På en filt i solen dessutom. =) Nu har jag sågat och burit grenar. Försöker rensa upp i trädgården efter de där trädet vi sågade ner. Nu är det dags att tömma släpet! Hopp in i duschen Nina, nu ska du iväg på kvällens äventyr. Hörs sen. =) / Nina

kladdkaka

Ringde kondiset i byn. Dom fixade kladdkaka som födelsedagstårta till mig. mums :)

Här ska firas :)

mums :)


Min födelsedag

Vaknade i natt klockan tolv...tittade besviket på klockan skruvade lite på mig och somnade om. Vaknade lite i två igen. Va uppe och drack, tog en djup suck för att klockan inte va mer, somnade om. Fyra vaknar jag igen, än en gång besviken för att klockan inte hunnit bli mer. Nästa gång jag vaknade hörde jag prassel med papper. Jag vände mig snabbt om och låtsades sova. Prasslet var mina paketer....det är ju min födelsedag idag! Jag är som ett litet barn jag när det är dags att fylla år. Roligaste som finns. =) Fått fina presenter! Av Andreas har jag fått teaterbiljetter, handdukar som vi samlar på, jätte fint halsband, premunation på en tidning om att va egen företagare och så. Sen ska vi på rockfesrivalen en dag också det blir med som en födelsedagspresent. =) Fått pengar av mamma och pappa. Precis vad jag önskat mig. Vi ska köpa utemöbler och bygga staket snart så då är det bra att önska sig pengar. Jag har fått blommor och en fin ljuslykta av jobbet. Och så lite andra paketer från släkt och så. Ja, har haft en toppen födelsedag! Tre år till trettio, det är grejer de. =)

På jobbet har allt varit som vanligt igen. Fredrik har fixat bakningen idag. Imorgon är det min tur. =) Ska även försöka hinna iväg och byta däck imorgon. Vinterdäck ska förhoppningsvis inte behövas mer denna säsongen.

Jag har haft en bröllopsprovning idag. Har nästan ett par i veckan nu. Kul att vi får beställning på mycket bröllopstårtor!
Många par som provsmakade på bröllopsmässan i Ronneby jag ställde ut på som hört av sig och vill beställa. Det är ett roligt kvitto att mässor och sånt lönar sig. Man måste synas för att kunna sälja!

Nu blir det långpromenad! / Nina

sten...eller hur... :)

Vissa dagar känns så där extra bra när man sätter sig i soffan på kvällen. Idag har vi fått så himla mycket gjort. Nu ikväll har mamma och pappa varit här och hjälpt oss med trädgården. Vi har sågat ner trädet som stod på baksidan, ja eller i alla fall delar av de. Jag har grävt kanterna på rabatten. Alltså...jag krattade och grävde och va i min egna lilla värld. Böjde mig ner och tog upp en sten jag krattade fram. Skulle slänga den i korgen när jag vänder den om och upptäcker att de va ingen sten...de va en PADDA! HHHHHUUUUUUUUUUUU!! Jag har löjligt mycket "fobi" för alla sånna där djur och grejer. Stackars paddan blev nog mer rädd för mitt hysteriska anfall än vad den blev för krattan, =) Pappa bar snällt iväg honom sen så han kunde hoppa vidare. Den va verkligen stor den där paddan...jag lovar! Huuu som sagt...
Jaja...skratta ni bara ;) haha...

Nu har vi grillat lite korv till kvällsmat. Jätte gott! Mysigt och kunna sitta på balkongen igen. Skönt med vår!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen sova! Längtar tills jag vaknar....idag är det ju dan före dan.....  :)

Natti / Nina

haha

Man ska inte döma hunden efter håren, e de så man brukar säga? :)

http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY

puuh... =)

Grävt och fixat på baksidan nu. Det går sakta men säkert framåt. Trappan från hallen och upp jag pratat om lite är nästan klar nu. Något steg kvar bara. Kolla bilderna här nere. Hoppas ni ser nån skilland. =)  / Nina

Gamla trappan


Nya trappan


hemma igen

Imorgon med sen är påsken över. Ska upp tidigt imorgon med och efter jobbet har vi dagen planerad till att träna, sen fixa i trädgården och sen sitta med bokslutsarbete. Får se hur mycket man hinner med!

Vi är precis hemkomna från kalas nu. God mat o trevligt sällskap. =)

Nu ska jag bara ja, slappa, ta de lugnt en timme innan läggdags, hörs imorgon! / Nina

kalas

Dagarna går så fort! Varit lite lugnare på jobbet idag. Folk e nog hemma och jäser efter all påskmat. =)  Jag har jobbat, och har även hunnit förbereda en del till morgondagen.

Nu ikväll ska vi på kalas. Andreas syster har fyllt 20 år så det är dags och fira henne idag!! Trevligt med kalas! :)

Jag skriver säkert ikväll igen. Nu ska hunden få sin lilla runda. =)

Nina

sov gott

Haft en trevlig påskaftonskväll! Mamma och pappa har varit här och ätit och fikat lite! Grillat kotletter har vi gjort. Det är nåt visst med första grillningen för säsongen. Det blir liksom extra gott. =) Ja, sen har vi kollat Robinsson, Uggla och lite så där. Nu ska jag sova (lite för sent men ändå). När klockan ringer är det dags att börja baka! Natti / Nina

budapesttårta


påskafton

Full fart i Mörrum, det fina vädret gör att det är mycket folk i rörelse. Kom ett trevligt gäng på motorcykel idag och stannade till för en fika. Undra förresten om svärfar tagit nån vårtur på sin HD ännu? :) (jag fick faktiskt åka med förra sommaren...*mallig*) Nu ska vi åka till skogen och gå promenad. Ikväll åker grillen fram, mums!! / Nina

vårtecken


långfredag

Hej allihopa! Tack för responsen på låten ... ;) Svensktoppen?? Njaa....hahahaha....=)

Lite stessigt idag så det blir inte så mycket blogg. Varit en bra dag på jobbet idag. Imorgon är det massa beställt så klockan ringer vid 2-3 nångång. Glad påsk..igen..=)  Kram Nina

Baka hela natten


Glad påsk

Så där, bakat klart för idag tror jag. Ska snart ta och köra och leverera lite tårtor. Haft påskkärringar på besök idag...söta så söta... =) Jag bjöd dom på en fika som tack för det fina kortet jag fick av dom! Ja, Glad Påsk på er allihopa!!! Kram Nina

påskakärringar :)


godis



Har fått påskägg idag! :) *glad* Sambon ligger ordentligen på plus nu :)

Pyssel

Nu har vi påskpysslat! Först serverades det tacopaj med olika tillbehör sen var det dags att pyssla. Chokladägg med olika marsipankycklingar, ägg och praliner i. Jag visade lite rosor också. Efter pysslet var det tävling och sen fika! Jag har haft en trevlig kväll, hoppas alla som varit här också haft det. Nu är det bara 8 månader kvar till julpysslet börjar. Haha...=)

Ska kolla lite tv nu sen ska jag sova!
Glad Påsk allihopa! / Nina

pyssel


pyssel


pyssel


pyssel

Ikväll onsdag ska jag ha påskpysselkväll med ett arbetslag här i fiket. det blir lite mat, fika, pyssel, tävling. m.m. 
Dagen i övrigt har varit bra. Jobbat i bageriet i morse. Stack iväg till frissan i förmiddags. Såå skönt, så dukitg frisör med. Linda på Lödder i Karlshamn. =) (smygreklam?!) =)

Nej, dags o fortsätta. Lägger upp lite bilder och så ikväll sen! / Nina

sovdags

Nu har jag jobbat klart för dagen :) Precis slått oss ner i soffan med saft och popcorn. Koppla av en stund innan det är läggdags. Kommer sova gott i natt. Imorgon ska jag ha påskpyssel på kvällen! Kulkul! Natti

skogspromenad

Varit en konsitg/jobbig/stressig dag idag, jag vet inte vilket ord som passar bäst. Vissa dagar bara är sådana. Man känner sig otillräcklig ibland. Man försöker få ihop allt men ändå räcker inte tiden till alltid. Men men, de e ju så det är.
Efter tandläkaren så åkte jag hem och hämtade Honkie och körde upp till Jössa och gick en lång skpgspromenad. Jätte skönt, känner mig piggare redan! Nu ska jag äta lite kvällsmat. Ikväll ska det förberedas påsken på jobbet och så ska vi fakturera. Ha en bra kväll! / Nina


Honkie


papper papper papper

Ja, kontorsarbete idag med. Jag tycker det är roligt om man bara känner att man har tid att sitta med det. Men när man har tusen andra saker (typ förbereda allt inför påsken, göra schema och fixa med lunchbuffén) så blir man lite stressad av att bara sitta på kontoret. Men men...nu är pärmen som va viktig klar. Boksluten får bli helgens uppdrag.
Nu ska jag in till Sölvesborg till revisorn, sen bär det iväg till...huuuuuuuu...tandläkaren...

Hoppas ni har en bra dag alla, vi hörs ikväll.. =) / Nina

ps. Nån undrade var vår skiva finns att köpa. =) Om vi säger så här...är det NÅN som vill ha den (?!) så lovar jag att fixa ett exemplar extra. =)

trädgårdsarbete

Ikväll har vi fixat lite i trädgården. Nu när det börjar bli fint väder så finns det inga ursäkter längre. Men ja, det är faktiskt rätt roligt när man hjälps åt. Mamma och pappa har varit förbi en sväng och satt upp lite påskris och fjädrar vid fiket. Det blev påskfint som tusan. =) Tack för hjälpen! Nu ska vi åka in och träna en sväng, sen somnar vi nog gott! Kram Nina


Åhh heej...


duktig :)


Han ser ju till och med ut att ha roligt??!! =)

Honkie måste också vara med


ulla-bella sekreterare

Japp, idag är jag kontorsråtta. Kört leveransen, gjort kakor o bakelser. Sen har jag nu begett mig en trappa upp.
Måndag och tisdag får bli fixardagar denna veckan. Har en lång lista, men den ska betas av nu!

Fint väder idag...såå skönt med lite vår! Ska ta något och äta nu tänkte jag, hörs ikväll! / Nina

årets personalfest

Så där ja! Nu är man pigg och vaken igen. =) Vi ska snart köra och lämna tillbaka bilen som vi lånat till igår.

Jo... vi har personalfest en gång om året! Det är alltid då hemligt för dom anställda vad vi ska göra. Jag planerar i all hemlighet. Förra året lurade jag dom att vi skulle till Lasse Stefanz..Men som sagt, de va bara hitte-på. =)
Men ja..i år tänkte jag ju då såklart...varför inte?? Klart dom ska få se Lasse Stefanz! =) Haha..

Vi träffades hemma hos mig o Andreas vid 16.30. Åt lite varma mackor och satt och snackade lite tills alla va samlade.
Vi åkte en timme senare ungefär. Färden gick söderut. I med att jag då visste vad som skulle hända senare på kvällen så hade jag förberett en ny text till den gamla slagdängan "ooa hela natten". Självklart hette den passande nog nu "Baka hela natten". Den handlade om Ninas Konditori, alla som jobbar där och vad vi säljer o så. Ingen seriös bra text direkt, men rolig och lätt att lära sig. Vi sjöng o skrålade. Stämmor och olika verrser, stick o allt. Ja, de lät rikitgt bra. Eller hur Andreas??? (han va snäll o körde) haha...
När vi kom till Malmö va det då dags att spela in den här "vackra" " fina" (??) låten på skiva. Jag hade bokat tid i en rikitg studio där där vi alla fick hörlurar, mikrofon och så. Tusan va roligt vi hade. Skrattade så vi låg dubbelvikta!
En timme går fort när man har roligt så lite efter 20.00 gick vi därifrån och nu var det dags att äta. Jag hade bokat bord på Rådhuskällaren i Malmö. Har ni ätit där? Inte? Gör det!! Dom har en fantastisk buffé och vi åt så vi höll på att spricka.
Ja...nu då...efter maten...då var det dags... Nu skulle de flesta få göra dansbandsdebut. =) Varsin väldigt väldigt blå cowboyhatt delades ut av chauffören och skulle göra kvällen ännu lite galnare. (pinsam?)  haha... Men alla va med på de och hatten åkte på utan gnäll. Bilen gick mot Törringelund. Ett dansställe som ligger en dryg mil utanför Malmö. Mycket folk i blandade åldrar, allt från 18-60. Hattarna fick mycket uppmärksamhet kan jag säga. Vi gick ju inte omärkt förbi när vi kom sju pers på led med dessa färgstaka hattar. (se bild nedan) Jaja, vi dansade och hade en trevlig kväll. Och de framförallt två som jag på förhand visste inte (!) gillade dansband...de va dom som dansade mest av alla. Härligt och se!

Håll till godo med några foto... Kram Nina

hahaha



Ja, herre gud, va säger man?!! Behöver jag säga att vi gjorde "succé" ;)

ewe


rock´n roll


Camilla o Anki


studio


puh

Kvällen blev så lyckad! Jag (och hoppas alla andra) hade en rikitgt rolig kväll. Vi hamnade i Malmö gjorde vi. Jag ska berätta mer senare idag, och då kommer även bilderna jag lovat.

Sovit 45 min i natt, sen va det dags och upp o jobba. =) Vi va inte hemma förrän fyra. Men det får de va värt. =)
Nu har jag bakat klart. Tänkte jag skulle försöka hålla mig vaken en timme till så kan jag hämta Honkie på hunddagiset. Tänkte "shauffören från igår" kunde slippa hämta som vi bestämde och få en välförtjänt sovmorgon istället. =)

Men sen, när alla familjemedlemmar är hemma igen....då går jag och lägger mig några timmar! Hörs sen! / Nina


personalfest

Ingen blogg igår... fy skäms på mig =)

Idag är det lördag. Vädret är alldeles strålande! Jag har jobbat idag så klockan ringde tidigt.
Ikväll ska vi ha lite personalfest. Brukar bli skoj. Kan inte skriva så mycket om vad vi ska göra för det är
 hemligt för dom anställda ända fram till vi ska åka. =) Men imorgon får ni veta!
Massor att fixa nu innan alla kommer hit så ja, blir inte så mycket bloggande idag heller!
Imorgon kommer det bilder och annat skoj! Vi hörs! Kram Nina

spännande

Ja, det har varit en spännande dag idag. Hänt lite grejer. Positiva grejer :) Men lite hemligt  än så länge. Det har med jobbet o göra så mycket kan jag avslöja. =) Äsch, nu förstorar jag upp de lite...men ja...roligt tycker jag.

Blir inte mycket bloggande idag! Måste sova! Kram Nina

kalmar

Jaha ja, då va de läggdags igen...*jäsp* :)

Idag skötte jag bageriet själv. Fredrik (bagarn) har ledig dag på onsdagar, annars är det nästan alltid han som tar de tidiga mornarna själv. (han vill de, inte jag som tvingar honom) *ler* =)
När bageriet va avklarat så öppnade jag butiken. Camilla löste av mig vid 10.00 sen.

Vid lunch så hämtade jag upp Fredrik, sen åkte vi till Kalmar. En av våra leverantörer hade en minimässa där. Dom visade lite nya produkter och så. Trevligt och inspirerande. Vi va hemma igen tidig kväll.

Nu är jag trött så det är dags att sova.

Kan förresten meddela att det kommer komma upp lite bilder på de anställda på söndag...
Vi har nämligen vår årliga personalfest på lördag. =) Var vi ska?? De e hemligt. =)   *natti*

RSS 2.0