bio

Fått mycket gjort på jobbet idag. Butik och bageri... :)
Varit iväg och scannat lite bilder i eftermiddag som en kund önskar på sin beställda tårta.

Nu har vi ätit lövbiff...lyxmiddag idag...haha...super gott va de. Nu blir det promenad sen ikväll ska vi på bio här i Mörrum. Sommaren med Göran heter filmen... får se om den är bra. Svenska komedier brukar falla mig i smaken. :)

Trevlig helg, / Nina

Randig princesstårta


Ni vet väl att ni kan beställa randiga princesstårtor i valfria färger? =)

plutten...


Charlie sover middag på soffan :)

pusslande

Snart helg igen...

Det har varit en ganska rörig dag idag tycker jag. Ska bli skönt när "allt är som vanligt" igen, med schema o så.
Jag öppnade butiken idag. Fixade tårtor och så under tiden. en kompis från tiden jag bodde i Malmö kom och hälsade på vid lunch. Det var bestämt sen några dagar tillbaka. Hon hade sin syster och sin lille son (fem månader) Charlie med sig. Mysigt och träffa dom! Charlie var ett charmtroll! Ebbe och farmor (mamma) kom med och hälsade på en sväng så det var full fart...

Pga att eftermiddagen gick åt till att gosa med bebis och prata med Karro...så ja...då fick jag jobba vidare ikväll istället. Gjort vetedeg och nån sorts kaka. Imorgon är det butik och bageri som gäller!

Pratade med Malmö Aviation idag... flygbolaget som jag ska flyga med när jag ska till tävlingen. Ja, ingen creme frache eller kesella ombord på flygplanet. Det räknas som "vätska" och är en säkerhetsrisk. (hmm)
Kommer bli lite pusslande att få med allt med grilljärn, knivar, skålar, kylväska och så där på flyget... men men...de löser sig väl..
6 dagar kvar...

Nu ska vi in till Motiva och träna! Sen ska jag zZzzZz.......

Nina

nedräkning...

Ja, om en vecka sitter jag på planet hem från Umeå...Mack-SM....en vecka? Va tog tiden vägen?

Jaha, denna dagen... Upp tidigt och baka, sen öppna butiken. Var klar på jobbet vid 13-tiden tror jag. Efter vi käkat lunch fick jag städryck. Städat båda badrummen från tak till golv. Alla rör ni vet...väggar...allt... nu kan man spegla sig i kaklet. :)
Andreas har lagt kantsten i rabatten så det blir finare och finare på baksidan nu...

Vi har precis kommit hem från kvällsrundan med Honkie. Ska hoppa in i duschen, sen slå mig ner vid tv:n.
Ja, det va denna dagen de.... / Nina

laxmiddag

Ja, ganska sen middag blev det idag. Lax och potatis. Gott men inte lika god som laxen vi fick av svärmor. Men jag älskar lax så de funkade... :)

Trevligt med kalas idag...Ebbe badade i presenter... han va så glad!

Nu är det en vecka och en dag till Mack-SM...ja...känns ganska overkligt ärligt talat...hinner inte denna veckan men nästa vecka är det verkligen mycket som behövs göras och förberedas. Huuu...spännande... :)

Imorgon är jag i bageriet och sen öppnar jag butiken! Vi ses, Nina

kalas

Idag är det Ebbes dag. Grattis, grattis! 

.

Har jobbat lite nu på förmiddagen, i övrigt är jag ledig idag. I eftermiddag ska vi köra och hälsa på Vicki och Leif. Min kusin och hennes sambo. Dom har Elias som snart fyller fyra sen nu för bara en månad sen fick dom lille Liam. Så vi ska ner och ge lite presenter och träffa bebisen lite. :) Mysigt!

Bröllopstårta


Bildvisning för en kund som skulle gå in här och få lite inspiration!


bläää

Det var inte hallonkakor som låg i den där stuprännan precis... haha... blä....vilken sörja....och vad MYCKET sörja. :)
Men men... det gick ganska smidigt... ena sidan klar...bara tre kvar... Andreas har kört till Miljöstationen fyra gånger idag och jag har rensat rabatter. Skönt när man fått lite gjort...

Nu sitter jag och ska börja kolla på en film. Skönt och avsluta dagen i filmens värld. Får se om den är bra...

Imorgon är det en vikitg dag. Min (?!!) lilla Ebbem (brorssonen) fyller tre år! Tänk va tiden går... S¨ja, imorgon blir det kalas! Trevligt!   Ha en bra kväll... / Nina

v. 31

Ja, detta är vecka 31. Sista veckan här med semestrar och så. Från och med nästa vecka är allt som vanligt igen. Ofta tycker jag att man inför sommaren har så mycket förväntningar och så på ja, allt egentigen. Sen nu, när allt med schema, jobb och rutiner är tillbaka igen så är faktiskt det också väldigt skönt.

Öppnat butiken idag. Mycket turister fortfarande... Nu har jag suttit två timmar på kontoret. Vi ska snart ge oss ut och rensa stuprännor. Vi har kommit på att det nog inte är gjort på 18 år... hmm. :) (vi har dock bara bott här 1,5) haha...

Vi hörs senare... / Nina

söndag

Blev filmkväll ikväll med... Ola, Lotta och Aki kom hit. Varma mackor och film...trevligt!

Varit i trädgården en del i eftermiddag. Vi håller på att lägga kantsten till rabatterna. Sånt som tar lite tid men man behöver ju bara göra det en gång, sen är det klart. Det är Andreas som fixar det...jag assisterar bara med att hämta sten och att räfsa. Alltid nåt... :)

Ska försöka sova nu...hyffsat tidigt så jag är pigg imorgon. Öppnar butiken imorgon 7.30.

Nina

Go morgon!

När jag bidde hemma hos mina föräldrar så kunde jag sova hur länge som helst på morgonen. Elva, tolv va inga problem. Mamma och pappa vaknade och steg alltid upp tidigt... alltid! Jag kom ihåg att mamma sa att "det kommer du också göra när du blir äldre". ..  JAG HAR BLIVIT ÄLDRE!  =) Sovmorgon är super skönt....få vakna av sig själv utan att klockan ringer...men ja, kvart i sju vaknade jag idag. Pigg och utvilad! Skönt...

Varit ute en sväng med Honkie, nu ska jag fixa frukost och kolla nyheterna på tv.
Nina


randiga dammsugare


Provade göra randiga dammsugare idag. (mammas idé)    :) Dom kommer inte rikitgt till sin rätt på fotot här, men dom såg riktigt roliga ut... Gröna, vita och svarta blev dom. Får se vilka färger jag väljer nästa gång.

Bröllopstårtan klar

Så, nu är bröllopstårtan klar och levererad. Bröllopsparet idag har valt en moussetårta med vit choklad och passion. Som botten är det kladdkaka och mandel. Dekorerad stilrent med vita rosor och silverkulor! Hoppas dom får en underbar dag!

Nu har jag bäddat ner mig på soffan och vi ska snart kolla på film. Baksmällan eller nåt hette den visst...haha... :)
Vi och våra filmval... jaja...

Imorgon är det sovmorgon, men sen vankas det trädgårdsarbete!

Bröllopstårta


Bröllopstårta


Brudpar på toppen


jaja...

Lagt upp två bilder från spelkvällen med våra grannar. Skrattfotot var det mest "normala". Då kan ni ju tänka er hur dom andra såg ut... haha.. jaja.. man får bjuda på sig själv lite... :)

Vi spelar worldtour


Här spelar jag trummor och Gordon gitarr. Som sagt...tur man har barnasinnet kvar...

Som vi skratta...


Här är jag och halva Gordon...hiiiimla roligt med dataspel.. :) haha...

jobb, trav och lövbiff... :)

Igår räckte inte tiden till för bloggen. Jobbade hela dagen, bageriet, kontoret och bageriet igen. På kvällen var vi hembjudna till ett par kompisar på tacos och lite spelkväll. Jätte trevligt hade vi! Spelkvällen med grannarna kvällen innan var också väldigt trevlig. Fick mig många goda skratt. Har nog ett o annat foto jag kan lägga ut här sen. =)

Idag har också inneburit jobb. (detta är min lediga helg..hmm) Tur man tycker sitt jobb är så roligt.. :)
Bröllopstårta beställd till ikväll som ska levereras ut. Även den lägger jag ut foto på sen.

Ska ta ett städryck nu. Ikväll står det lövbiff och rostade bakpotatisar på menyn. Mumma!

/Nina

ps. Lördag idag... det är då jag ska ha 7 rätt på v75 igen... NÅN gång borde man ju lyckas??? *drömmer mig iväg*


kvällsmat

Kvällsmaten har hamnat i magen. Fått dille på stekt ägg nu... mm..gott...med en macka till...mums.

Mycket folk på jobbet idag med. Jag har gjort kakor och jobbat en del på kontoret, men ja, ändå haft en ganska lugn dag.
Får bli så denna och nästa vecka. Varva ner lite och njuta av livet... :) Sen är det Mack SM och allt vad det innebär. Och ja, sen är det snart höst och då har vi mycket planer med lunchbuffér, leveranser...mm. :)

Ikväll kommer våra trevliga grannar hit och ska spela lite. Vi ska bli barn på nytt och spela tv-spel. :)
Bilder kommer imorgon... (eller ja, lovar inget förresten) haha...

Nina

hmm...

Ja, svårt...den va bra...fast inte bland dom bästa Wallander jag sett... Ja, det är nog en bra beskrivning.
Vissa grejer är ju lite...hmm... så här kan det OMÖJLIGT funka i verkligheten hos våra kära poliser...men men...det är ju bara på film så... :)
Sovdags! ZZZzZZZZzzzz....

snart börjar den på Parkvägens 43´s bio...


filmkväll

Onsdag innebär alltid att det är jag som bakar. Steg upp vid fyra och jobbade på med allt som skulle göras. Det är himla mycket turister i Mörrum nu och mycket folk överhuvudtaget, så det är mycket som ska bakas.

Åkte in till stan och tränade lite innan lunch. Eftermiddagen har gått åt till att hålla bröllopsprovningar. Karlskrona, Ronneby, Olofström, Mörrum...ja...här ska det levereras tårtor kors o tvärs. :)

Nu har vi precis varit ute och gått...nästan en hel timme. Småregnade lite men det var bara skönt faktiskt.
Nu ska jag ställa mig vid spisen och fixa lite minipajbuffé. En kompis till oss kommer hit ikväll så vi ska ha lite filmkväll.
Åhh....nya Wallander har ju kommit....spännande. :) Jag rapporterar sen vad jag tyckte om den...

Nina

pyttipanna

Mormor och morfar blev glada när vi kom och hälsade på. Kul och träffa dom!

På vägen hem körde vi inom mina föräldrar och hämtade en skål med pyttipanna som vi kunde ha till kvällsmat. Alltså...ja, mammas pyttipanna...den går inte att beskriva i ord...=) Väääärldens godaste. Den finns att beställa hos mor alla dagar på telefonnummer: 0456-30... haha...skoja bara :) Men ja, god är bara förnamnet.

Nu ska jag kolla Mjällby fotboll på TV. 0-0 just nu, första halvlek snart avklarad.  Heja heja...

Nina

matlådor

Nja, inte matlådor kanske... =) Men nu har jag gjort två pajer och en gratäng som jag ska ha med mig till mormor och morfar. Vi ska snart in och träna sen ska vi hälsa på dom ikväll. Alltid kul om man kan hjälpa dom med nåt.

Varit på Ekohallen i förmiddags...nu rensar vi vinden...=) Skönt o va ledig! =)

Nina

plutten


22.35

Ja, klockan är lite över halv elva och ja, jag är faktiskt inte så trött än... Beckfilmen har jag sett innan men kommer inte ihåg slutet, det är väl det viktigaste? :) Så ja, jag ska nog se hela... Grannen i filmerna gör ju att man kan se Beckfilmerna hur många gånger som helst...eller hur?

Jag är sugen på att klippa mig...nåt drastiskt...kort...kortkort....vi får se...nog bara ett ryck som snart går över... har ju trots allt sparat till långt hår nu i...ja, 4 år eller nåt... Vi får se....

Drömde i natt att jag var med i Exppedition Robinson (ja, bara tanken är ju absurd men ändå). Jag hade råkat få med mig sådana där zoogodisar ni vet...dom där röda aporna (är det apor?) eller vad det nu är. En av kameramännen såg när jag stod och smaskade i mig aporna. Jag blev diskad direkt och fick inte delta i tävlingarna pga att man inte fick ha med sig nån form av mat med sig till ön. Dock fick jag inte åka hem utan jag skulle va med så dom andra deltagarna kunde håna mig. En dam som jobbar inne på Ica (super snäll) här i Mörrum va med bland annat. Jag skämdes och tyckte det var hemskt. Tänkte på hur alla som kände mig skulle skämmas för mig när dom fick se på tv...vaknade helt kallsvettig... :) Man drömmer konsigt...haha...

Sitter i vårt lilla extrarum nu och kolla tv´n. Honkie ligger plikttroget brevid mig. Han snarkar som vanligt...

Ska ta och stänga ner datorn nu, släcka i taket och bara bege mig in i filmens värld... Natti / Nina

promenaden

Nu har vi varit ute på kvällspromenaden. Varit nere och gått vid ån, matat fåglarna och så. =) Dom måste ju med få lite frallor och wienerbröd...såklart...haha..

Ska sätta mig på kontoret nu...massar som ska göras där så jag får ta lite i taget. Klockan halv tio är det Beck (min favori) på TV. Tänk om jag orkar se hela??? :)

Imorgon har jag ledig dag. Ska få massa gjort, vi hörs! / Nina

busslast

Ja, idag kom en busslast och fikade lite efter nio. Varenda stol va upptagen när alla välkommit på plats. Kul!

full rulle


Fullt i serveringen


frukost

Min dumma dumma arm har ställt till det för mig hela natten...MÅSTE köpa salvan idag. Jag har slarvat med det...
Steg upp vid lite över sex... gjorde lite tidiga beställningar sen gick jag upp och dukade fram frukost på balkongen. Jätte skönt där ute med förmiddagssolen. Nu ska jag jobba några timmar till, sen tar jag ledigt till onsdag.. :)
Ha en bra måndag allihopa! / Nina

Söndagkväll

Nu har vi varit ute och gått en liten runda. Fick passa på medans det höll uppe några sekunder. Regn regn o regn...

Vi ska se klart en film nu snart... "Den perfekta stormen" hette den... Ja, vi har bara sett början....hoppas den blir bättre än vad som än så länge visats... :) Det blir mycket bättre när JAG får välja film... haha....eller inte... :)

Imorgon är Fredrik och Camilla tillbaka på jobbet, men nu går Anki i två veckor semester.
Vi avlöser varandra... :) IMorgon kommer det ett busslast som ska fika. 48 personer. (vi har 24 sittplatser inne och 20 ute) Hmm...jaja...det får ordna sig...dom får fika i skift. :)

Tänkte ju ta sovmorgon imorgon nu när bagarn bakar...men näää....mycket som måste göras på morgonen med beställningar, busslasten, ica...MEN på tisdag! Då ska jag sova till jag vaknar....MmMmmmmMMM!!!

Nina


åhh

Verkligen fullt upp på jobbet idag. Kom upp precis och skulle äta. Lunch stod på bordet och hela lägenheten nystädad.
Då blir man glad... :)

Nu ska jag ner och jobba några timmar till, sen ska vi träna!

/Baker Johansson

smörgåstårtor

Ja, många smörgåstårtor beställda i hegen. Roligt att dom blivit populära!!
Inga bröllopstårtor som ska levereras ikväll. VAd ska man då göra en lördagkväll?? Haha...

Vi ska snart gå in och gratulera vår granne som har födelsedag idag!

Nina

Österjöfestivalen i Karlshamn

Östersjö va en höjdare. Honkie har skött sig utmärkt! Han har nosat runt, charmat folk och ätit friterad banan. Matte och Husse har också haft en väldigt trevlig kväll. Kul och gå runt och titta på folk och så.

Nu ska jag lägga mig och läsa...sen ska jag bege mig in i drömmarnas värld.

TVÅ (tiden går fort) dagar kvar till bagarn är på plats. =)

Nina

Honkie äter friterad banan med glass :)


Popcorn, ett måste!


jobb o jobb

Hej =)  Precis stängt butiken nu. Varit rätt så lugnt på eftermiddagen...jag har mina aningar o att de flesta är inne på Österjöfestivalen... :) Haft en bröllopsprovning nu precis med ett trevligt par från Karlskrona. Smickrande när folk beställer tårta hos oss trots dom bor 7-8 mil bort. Det tackar vi för... :)

Nu blir det snart mat sen ska Nina, Andreas OCH Honkie till Östersjöfestivalen... Halleluja...hur ska detta gå... :)

Nina

zzZZ

Äntligen dags för lite sömn... bättre sent än aldrig... :)

lunch

Stekt lite potatis o bacon till lunch. Nu e det dags och arbeta igen. Har mycket energi idag...toppen. =)

Hej så länge

vilken syn

Nu har jag varit ute och sprungit en runda...

Så kära Mörrumsbor...om ni se en fumlig, flåsande, fallfärdig filur som är ute och "försöker" springa/jogga så är det bara bagarn... :) haha... Kondition som ett kylskåp...haha

NU ska jag sova...klockan e halv elva... / Nina


farfar

Jag frågade Ebbe (snart 3 år) vad farmor hette idag.... "Irene" sa han...rätt svar...
Sen frågade jag va farfar hette.. . Han va tyst lite..."Farfar heter Pelle Jönsson" sa han sen...
Haha...vad får barn allt ifrån?? Lars-Erik Johansson hade varit rätt svar. Jaja...inte såå långt ifrån. :)
Men sen efter bara en liten stund kom han på att han hette Lasse... han e så söt Ebbeliten.

Natti

Nina

syskonbarnen

Körde tyvärr iväg utan kamera idag. Annars hade jag haft många härliga foto på mina syskonbarn. (eller ja, 2 av 3 barn i alla fall). Jag har börjat jobba tidigt idag och slutade vid lite över elva. Skönt och ha en del av dagen kvar när man jobbat klart. Körde och hämtade Ebbe och Tilda och körde och hälsade på min faster Gertie. Hon och Lars hade tagit fram traktorer till Ebbe och ja, sen va hans eftermiddag räddad. Han skulle kunna roa sig i timmar. Dom bjöd på glass och barnen mådde toppen. Efter Falkviksbesöket åkte vi till leksaksaffären. Ojojoj... =)
Dom fick välja varsin grej och dom verkade nöjda. Haft en mysig eftermiddag.

Ikväll har jag haft bröllopsprovning, nu ska jag snart ner och göra utplock. (förbereda morgondagens bakning)

Nina

sorterat lite smycken och sånt


Köpt en "skruvlåda" och sorterat upp mina smycken och sånt krims krams i...smidigt... :)

min nya jacka


Super röd, jag vet...=) men man kan ju inte alltid va svartklädd. (jag gillar svart ja)

Kan de kanske va detta?!

Karpaltunnelsyndrom

Det vanligaste symtomet vid karpaltunnelsyndrom är att man känner domningar och stickningar i händerna och fingrarna, framför allt på nätterna. Det är inte ovanligt att man vaknar på grund av besvären och måste skaka liv i handen, som känns helt avsomnad.

Besvären kan kännas obehagliga men är sällan farliga.


Fick tips om att de kanske va det som drabbat min arm. Sökte lite på nätet och hittade den informationen. Tycker sista meningen va viktigast. "är sällan farliga".

Jag tror det försvinner när jag inte anstänger armen lika mycket... Tills dess e de bara o bita ihop. :)


1-0

Mjällby leder med 1-0 och fakturorna är klara. Toppen :)

Kristianstad

Steg upp tidigt för att försöka va färdigjobbad vid nio. Fem över nio va jag klar. :) Blev ingen sömn idag utan vi körde till Kristianstad och gick och kollad lite i affärer. Det är avkoppling på hög nivå det... :)

Hittade en jacka faktikst...annars inget särskillt. Men som sagt, skönt och bara komma iväg lite.
Ikväll har vi varit och tränat och nu ska vi snart sätta oss och fakturera och titta på Mjällbymatch på tv.
Ja, man kan faktiskt göra två saker samtidigt. =)

Imorgon drar Östersjöfestivalen i Karlshamn i gång. Får se om vi åker en en sväng någon kväll, det tror jag nog vi gör!

Nina

mycket bullar blir det...

2450 frallor gjorda idag... *mallig* :) haha...

Varit en lång jobbdag idag också med men fått mycket gjort. Armen fortsätter och strula med mig, men som jag skrev igår. Inte så mycket när jag arbetar utan mest när jag sover.

Mycket folk som ringer och vill ha bröllopsprovningar nu... blir nog en hel del bröllop i augusti. Trevligt!!!

Snart drar Östersjöfestivalen igång i Karlshamn. Hoppas det inte blir regn bara...det sabbar alltid så mycket för stadsfestivalerna om det blir dåligt väder.

Nu blir det kontorsjobb en timme sen ska Nina va duktig och nana tidigt idag.
Imorgon blir en rolig dag! SHOPPA!!!! :) hihi...

Nina

ajaj...


/Har bäddat ner mig...lite för sen som vanligt...klockan är lite över elva.

Jag har fått lite problem med min arm/hand så jag har ont i mellanåt. Speciellt i viloläge konstigt nog. Vaknar många gånger på natten och har svårt att somna om pga att det gör så ont. Armen domnar liksom...sticker...ja, svårt och förklara.
Men nu har jag tagit två alveon innan jag ska sova. Vet inte om det kan hjälpa mot sånt här med??!! Hoppas!

Bion vi såg va helt okej. Den va liksom bra så den va dålig eller så va den dålig så den va bra. haha...
Lite Beck så där ni vet... Rånare, mördare, poliser...ja...ni vet... :)

Ska försöka sova nu, så får vi hoppas alvedonen kan göra lite nytta. Måndag imorgon, då är det nya tag. :)

/Nina

bio

En vecka kvar till bagar´n e tillbaka... en vecka kvar till sovmorgon med andra ord. :)

Allt har rullat på som vanligt idag. Bakat, öppnat butiken, levererat.
Sovit en stund sen nu har vi gjord lite degar jag och mamma. (ja, Andreas hjälpte med till idag) :)

Nu har vi hunnit träna och har precis bestämt oss för att åka in på bio ikväll.
En film om "Johan Falk". Ja, det är full fart...

Dags och hoppa in i duschen och göra sig lite fin. :)

Nina


Bild på bröllopstårta


Så där ja...

Klockan halv åtta ikväll var jag färdigjobbad... nu har jag bara EN bröllopstårta till som ska köras ut. Dom ringer när dom vill jag ska köra. Har varit i Asarum för ett par timmar sen med en tårta. Jag har lagt in bild här nere.

Nu har vi sett början av "The bone collecter" (eller hur det nu stavas). Har dock tagit en paus för dusch, blogg och lite så.
Har sommarklysset på som jag halvtittar på lite för tillfället...

Ja, måste nämna Uggla revyn igen. Magnus själv, Per Andersson, Annika Andersson och ja, resten av revygänget också, alla va helt fantastiska! Ett extra plus för Per. Jag är visserligen ganska lättroad men det var rikitgt riktigt bra!
Alla i vårt sällskap va väldigt nöjda... man kanske till och med går och ser den igen.. haha...
Jag har träningsvärk i magen idag till och med...det måste väl va ett bra betyg???

Kom på att det bara är typ 3 veckor kvar till Mack-SM, herre gud...tiden går såå fort... nervös?? ja, lite... :)

Ha en trevlig helg allihopa. Jag lägger upp bild på den andra bröllopstårtan lite senare.
/Nina


Bild på bröllopstårta


Bild på bröllopstårta


UGGLA

Jag säger bara Uggla...Ugglas revy i Karlshamn. Se den... vi såg den igår...som vi skratta!!!

Är trött nu, måste sova några timmar innan jag ska jobba vidare.
Jag bloggar mycket ikväll sen...jag lovar. =)

Nina

grannfejden

Mjällby förlorade tyvärr igår, de glömde jag ju skriva, Men dom gjorde en väldigt bra match. Över 6000 personer i publiken på Strandvallen. Helt otroligt.

Vi sitter och kollar på ett reprisprogram av Grannfejden på tv. HERRE GUD, vad håller dom på med?
Två lantbrukare som bråkar om en väg. Dom har slagits, skjutit mot varandra o ja, vägrar ens tilltala varandra. Haha...helt galna...ingen risk på Parkvägen de inte... Vi har bra grannar. =)

Snart sovdags... klockan ringer 3.00.

Nina

tränat

Nu har vi varit på gymmet och tränat. Jätte skönt var det idag.

Det har varit en väldigt intensiv dag på jobbet men jag har fått mycket gjort.
Ska äta lite nu sen köra till svärföräldrarna en snabb sväng!

Skriver nog mer sen..

mormor

Har varit och hälsat på min mormor nu. Hon fyller 81 år idag! Roligt och träffa henne! Hon är så mysig!

Onsdag idag ja, inga större skandaler på jobbet... :)
Allt rullar på... Jag laddar för tre stora bröllop som är i helgen. Ett i Asarum, ett i Mörrum och ett i Växjö.

Ikväll hejar vi på Mjällby, dom möter AIK i svenska cupen! Heja heja!

bloggerbjudandet blev bra

Kul att bloggerbjudandet föll så väl ut!! Vi får se vad och när jag hittar på nåt nästa gång. =)

Sitter i soffan och kollar på Allsång på Skansen. Har precis ätit. Det blev sen middag idag. Köttfärssås och spagetti fick det bli, super gott.

Idag har jag unnat mig både träning och massage. Jätte skönt! Massage är verkligen en vardagslyx som alla borde unna sig ibland. Bra för kropp och själ. :)

Jag och mamma har gjort degar ikväll, dagen i övrigt har varit som vanlig. Haft en bröllopsprovning med kom jag på. :)

Ska ta och bädda ner mig snart... i morgon är det onsdag igen...tiden går såå foort. Natti / Nina

mums


BLOGGERBJUDANDE

Ni kära bloggläsare ska väl ha nåt för att ni är mig trogen... :)

Jag kommer nu med jämna mellanrum ha lite bloggerbjudande. Erbjudande som man bara "får reda på" via bloggen. Plus att jag kommer ha nån tävling framåt hösten med bra priser. Håll utkik.

Bloggerbjudande som gäller från och med tis. 7/7 till sön 12/7 är:

Köp 4 minipajer för endast 30:- (ordinarie pris 52:-)

Vi har med rabarber, jordgubb, hallon och blåbär! Välkomna!
Ni uppger bara "bloggerbjudande" när ni handlar så vet personalen vad ni menar!

Sitter och jobbar på kontoret. Ska snart göra pizzabullar till kvällsmat. Då samlar jag nog ett o annat pluspoäng här hemma... :)

Nina

regn

Jag som nästan aldrig gillar regn, tycker faktiskt det var rikitgt skönt att det kom en skur idag. Jag och Honkie har varit ute på kvällspromenaden nu...dags och sova! / Nina

klar för idag

SÅ ja, klockan är 16.30 och jag är precis klar för dagen. Blev en ganska lång söndag idag, men har fått väldigt mycket gjort. Nu har jag precis lagt kycklingklubbor i marinad. Vi ska åka in och träna nu, sen blir det go middag. Efter det kontorsarbete...SEN, en bra film och bara slappa i soffan. =) Skönt!

Nina

Bröllopstårta

Klockan är nu tjugo i tolv på natten och jag har precis kommit hem efter att ha varit och lämnat bröllopstårta i Arkelstorp. Allt gick bra, hoppas dom blir nöjda med allt! 150 personer va det, stort bröllop.

Nu är det bums i säng, klockan ringer ju snart igen... natti.../ Nina

På väg till Arkelstorp


På plats


Jag stod lite illa till så kortet blev lite snett. Det är inte tårtan som lutar...jag lovar. =)

lördag

Herre jisses, Lasse Stefanz spelade ju på Killebom igår...vilket sammanträffande att vi råkade åka dit exakt just när dom började...haha... :)

Massor att göra idag. Dels alla vanliga beställningar och allt som ska bakas till butiken en lördag. Sen har jag haft catering till 35 pers. + en bröllopstårta som vi snart ska köra iväg med till Arkelstorp som är till 150 personer.

Ska laga lite middag nu innan vi kör på lördagsutflykt. (till Arkelstorp då) =)

Hörs sen, Nina

frysproblem

Usch, idag har värmen ställt till det för oss. Bakelsekylen orkar inte kyla ordentligt alls och det stora frysrummet la fullständigt av idag. Inte roligt när man har jätte mycket produkter där i som fördärvas om dom tinar. Men jag  fick ringa kylservice som kom hit och efter ett tag fick han någolunda rätt på det. Inget fel på frysen men ja, det är FÖR varmt helt enkelt. Han sa att han va runt på typ alla resturanger och fik i hela länet. Jätte många som hade problem.
Men dom säger väl att det ska bli lite svalare snart?

Tror vi ska ge oss in till Killebom en sväng ikväll. Har man tur kanske det är nåt bra band som spelar man kan kolla lite på. Har ingen aning om vad det skulle kunna va för nåt. :)

Dagen i övrigt har varit bra. Mycket som ska bullas upp inför helgen. =)

Trevlig helg allihopa! / Nina


hundkojan


hundkojan


1200 personer

Ja, till och med mer än 1200 personer kom för att titta på Kul i Juli. Vilken uppslutning! Det ska va Mörrumsfolk till de. :)
Sång, vitsar, tävlingar, sommarkryss. Ja, massa underhållning.

Ja, hur det gick i "rätt eller fel ida ån" tävlingen... vad säger man?? Vi "förlorade" med ett fjuttigt poäng. Vi fick svara på frågor om Mörrumån, samla siffror, och gissa ord med hjälp av ett visst antal bokstäver. 21-20 tror jag det står till Hästaryd nu. Men än är inte kampen över. En del deltävlingar på vägen sen är slutliga kampen den 29/8.

Fredag imorgon...massa jobb. Jag saknar inte bagar´n ett dugg... inte alls. ;) *haha* Klart jag gör. =)

Ska sova nu...klockan är alldeles för mycket...som vanligt.
Nina

ps. Bilden på hundkojan kommer imorgon...kameran ligger på laddning. Pga dåligt batteri så blev det inte fler foto från Kul i Juli heller...Andreas bara tog ett foto med sin mobil. Hela folkhavet i bakgrunden. =)

massa folk på kul i juli


800 grader

Ja, nästan så varmt är det i bageriet när ugn och allt är igång. =) Man är van så jag tycker inte det är så jobbigt. Det tråkiga är att våra kylar inte klarar av denna hetta. Bakelsekylen har fått va avstängd idag. 18 grader stod den på i morse. Inga tårtor som mår bra i den kylen ska jag säga.

Har precis jobbat klart nu. Ska gå o posta lite brev sen laga middag innan det är dags för kul i juli!

Bloggar när jag kommer hem ikväll sen, blir nog ett foto eller två med.

Nina

ute hela kvällen

Ja, har varit ute hela kvällen. Jätte skönt att va på baksidan. Ja, visst...lite fööör varmt kanske innan solen gått ner men sen blir det rikitgt skönt.Svärföräldrarna har varit här.  Andreas och Rolf har byggt hundkoja,  Lotta har rensat ogräs och jag har...hmm...jag har..ähh... tittat på :) haha... äsch... vi har fikat lite och suttit o pratat. Mysigt!!

Allt har gått bra på jobbet idag. Har gjort Tiramisu (en efterrätt) för första gången i mitt liv. Det blev bra.

Imorgon kväll är det "kul i juli". Nöjeskompaniet, eller ja, kulturfixarna i Mörrum är det nog som ordnar det. Musik, allsång, underhållning bjuder dom på...helt gratis. Brukar vara mycket uppskattat. Snart drar även tävlingen "rätt sida ån" igång. Det är en tävling som avgör om man bor på rätt eller fel sida Mörrumsån. Imorgonkväll ska jag va med och försvara "rätt sida" på kul i juli. Vet inte rikitgt vad det är för tävling, men det märker vi imorgon. =)

Blir inte mycket blogg idag... jag ska ta och sova nu...klockan har redan blivit tio...

RSS 2.0