ajaj

Dagen blev inte rikitgt som planerad idag...

Jag är en person som inte försöker att gnälla i onödan. Men ja...jag har haft så ont idag så det går inte beskriva....
Tandvärk!! Känt av de lite smått ett par dagar men tagit en alvedon när det gjort för ont. Idag har inte tabletterna hjälpt längre. Ringde tandläkaren men dom hade inte tid förrän torsdag. Fick ett par tabletter (starka) som skulle ta bort smärtan...hjälpte dock inte ett dugg! När jag knappt stod ut längre ringde jag min kära tandläkare igen och ja, då fick jag komma akut. En inflamation i en tandrot som samtidigt tryckte mot nerver till bihålorna. Puhh... inte konstigt man haft ont.

"Du måste haft jätte ont lilla flicka" sa tandläkaren. Hm...JA! :)

Nu är det onda borta och så ska jag äta pencelin ett par dagar. Men ju e jag i alla fall hur pigg som helst igen. Skönt. =)

Ska bege mig ut på långpromenad nu! Hörs imorgon! / Nina

liiite lugnare igen

Tyskarna och danskar har åkt hemåt igen...ja, de flesta i alla fall...men dom återkommer igen till helgen. =)

Idag har det självklart varit lugnare om man jämför med lördag o söndag. Nästan lite skönt o hämta andan lite.
Jobbat i butiken på morgonen. I eftermiddag har jag varit på möte i Sölvesborg med lite företag jag samarbetar med. Vi har lite planer på gång. Kan bli skoj! Imorgon är det också butiken som gäller. Anki, en av mina tjejer här är på semester men på fredag är hon tillbaka. Då blir det mer timmar i bageriet igen för min del.

Ska snart ta kvällspromenaden, sen sova!! / Nina

Heja Mörrum

Mörrum vann hemma mot Halmstad med 5-3!!  Stort GRATTIS!


http://www.sydostran.se/index.73472---1.html

fiskarna på plats


promenad, med eller utan hund...

Nu börjar fiskepremiärshelgen lida mot sitt slut. Det har varit en jätte bra helg. Idag har det, som jag skrev igår handlat mycket om smörgåstårtor. Finns en bild här nere på Evelina och en av våra variater på tårtor. Hon har varit det största smörgåstårtfixaren idag. =)

Nu har jag varit och gått en runda nere vid ån. Kollat in fiskarna. Alltså...inte fiskarna fiskarna i havet utan fiskarna...asså...dom ska fiskar :) haha... Tog med mig Honkie först men vi mötte typ fyra hundar innan vi ens kommit till brevlådan så jag lämnade honom hemma istället. Han e inte suuuuper uppfostrad till att bete sig väl när vi möter andra vovvar. Inte för att han blir arg, tvärtom...men han skäller o grejar. Lugnast o gå själv då. =)

Nu ska jag sköta undan lite kontorsarbete. Kram Nina

evelina


earth hour

Jajemen.... här på Parkvägen 43 har "earth hour" precis startat. Alla lampor släckta i hela huset. Men ja...jag ska dock erkänna att tv:n står på... Robinson ju. =) Massa ljus tända här nu, jätte mysigt. VI har precis ätit Kasslergryta a´ la´ svärmor. =) Det var önskemålet idag. =) Jätte gott!

Allt har gått bra på jobbet idag. Det är rikitgt roligt när man bor på en sådan liten ort som Mörrum och man märker denna enorma skillnaden det gör med fiskepremiären. Hela byn blommar upp. Så himla mycket folk i rörelse!

Hoppas ni läste Sydostran idag. Där fick vi va med på ett hörn med bild o text om att vi bjöd byn på gratis kanelbullar igår.
Imorgon är det smörgårstårtor som står överst på programet. 16 stycken beställda.=)

Ha en trevlig kväll allihopa! / Nina

earth hour


rikitgt rolig dag

Stressad som tusan så hinner inte skriva så mycket. Massa folk idag, rikitgt roligt.

Började jobba redan lite efter ett i natt. mycket att förbereda inför en sådan här dag. Klockan nio gick jag ner till ån med många hundra kanelbullar som jag bjöd alla som komit till fiskepremiären på.
Det var mycket uppskattat och alla bullarna gick åt.

Trevlig helg!! Kram Nina

imorgon...

Ja, imorgon är det dags för fiskepremiären! Man känner när man är ute i byn nu att det är något på gång. Mycket folk i rörelse. Många turister som redan kommit hit.

Jag la precis upp en bild här nere på en monter som jag, Kattis glas och design och så Anette som blåser glas i Sölvesborg ställt ut ihop. En blandning av konst. Lite reklam mitt bland alla fiskarna i Laxens hus ner vid ån.

Håll tummarna för att det blir bra väder imorgon...och är ni sugna på kanelbullar så håll er nere vid ån runt 9.00 imorgon för då kommer det va en bagare på plats och dela ut gratis bullar. Alldeles alldeles nybakta... =)

Vi ses! / Nina

laxens hus


onsdag

Vart tar tiden vägen?? Onsdagkväll alla redan!
Det har varit lite upp och lite ner idag. Senaste tiden har varit fullt upp med att planera, fixa och få ihop allt som ska ordnas till våra lunchbuffér som vi ska börja med inom kort, och ja, planeringen i sig är jätte rolig. Tyvärr så kommer inte buffévagnarna komma till Mörrum i tid, som det lovats. Men men, den som väntar på nåt gott. Svårt med sånt man inte kan påverka. Men men...de löser sig!

Våffeldagen idag, har ni ätit några våfflor?? Det har jag. =)

Igår hade vi en jättebeställning på nästan 300 smörgåsar. Min kära svägerska fick rycka in. =) Toppen!!!
Igår kväll efter bakningen, butiksarbete, smörgåstillverkning och möte så åkte jag till Malmö. En av mina leverantörer bjöd på en jätte trevlig kväll på Jägersro. God mat och så lite trav. Hemma sent så man va trött när klockan ringde, men de får man ta ibland.

I eftermiddag har jag jobbat i butiken. efter stängning åkte jag till stan och tränade. Nu sitter jag i soffan och jäser efter kvällsmaten. Ska snart ta och sova tror jag! Sov så gott allihopa! Kram Nina

mums

Våffeldagen idag! Kom och ät våfflor!! Bloggar mer ikväll... Nina

snart snart

Ja, snart är det dags för den där fiskepremiären. Spännande!!
Imorgon blir det nog inte mycket bloggande. Det kommer bli fullt upp från tidig morgon till sen kväll.
Men ja...ni överlever kanske? ;) haha... Ha det så bra så hörs vi! Kram Nina

jobbar i butiken

Just nu sitter jag i serveringen och räknar löner! Gjort 100 syltkakor precis och så lite tårtor som varit beställda nu till eftermiddagen. Imorgon har vi en storbeställning på nästan 300 smörgåsar så det är lite att förbereda till det med. =)

ny dag

Full fart... allt ska fixas. Det senaste är att våra buffevagnra som vi blivit lovade att få till fiskepremiären kanske inte alls kommer denna veckan..aahh... dom lovade ju?! Jaja...fortsättning följer....

full fart mot ny vecka

Det blev en sväng till Ekohallen idag. Dock inga gardiner men lite annat smått o gott hittar man alltid när man åker dit.
Efter vår shoppingtur åkte vi hemm till några kompisar och fikade. Kul o träffas lite!

Ja...inte hänt så mycket speciellt idag. Nu blir det Beck innan det är dags att sova!

Veckan som kommer blir väldigt väldigt rolig, intensiv och ja..intressant.
Fiskepremiär, lunchbuffépremiär. Har lite och fixa med schema och öppettider och så.
Ett par möte inbokade, pysselkväll och ett par väldigt stora beställningar... nu kör vi... =)

Nina

go morgon

Uppdaterade här innan jag skulle sova igår men de kom aldrig upp så jag fick klicka en gång till nu på morgonen så nattenes inlägg kom precis upp...jaja...bättre sent än aldrig.

Vaknade sju idag, Pigg och utvilad! Har varit ute och gått en lång runda nu, underbart skönt väder. Inte en männsika ute, tyst o lugnt. Nu har jag ätit frukost och sitter och funderar på vad som händer idag.  Fortsätning på trappen blir de...kanske tar en sväng till ekohallen. Behöver nya gardiner. Vart hittar jag snygga panellängder i närheten???

Hörs senare.../ Nina

robinsson

Sen sist jag skrev har inte hänt så mycket...typ bara följande:

Tränat, gjort o ätit tacopaj, gått med Honkie, duschat, kollat Robinsson, kollat Ugglas program och kollat Babben och co, tvättat, läst lite i min bok om Daniel och Viktoria. Ja...de va nog dennna lördagkvällen de. =)  Natti / Nina

myser



Fler som tycker de e skönt med helg.. :)

vit moussetårta


Go morgon

Underbara sovmorgon!! Har varit ute med vovven nu, och ätit lite frukost!
Dags och börja ta tag i dagen... =)

ps.  Ja, kan hända att jag är på Lasse ibland... (svar på en kommentar)  :)

fredagfredag

Nu är jag mätt...proppmätt. Pappa bjöd oss på middag hos Radde idag (god resturang/pizzeria i Mjällby) Man äter ju alltid liiite för mycket. Men gott va de... =)

Fredagkväll..jag sitter i vårt lilla extrarum med Honkie, datorn och Lets dance... =) Dom är dukitga allihopa som är kvar i tävlingen nu...men jag tror jag hejar på Samuelsson ja. Vi får se hur det går...

Imorgon är jag ledig, förrutom en bröllopsproving jag har vid lunchtid. Vi ska försöka fixa vidare med trappen imorgon, åka in till stan och kolla på lite vårgardiner o ja, göra lite ärende.

Önskar er en trevlig helg, hörs!  / Kram Nina

princesstårta

Camilla berättade om en söt liten dam som va inne igår. Hon hade beställt princesstårta här och det hade varit den absolut godaste princesstårta hon någonsin hade smakat. Så när hon satt fram tårtan på sitt lilla kalas så hade hon suttit och hoppats att gästerna skulle ta så liten bit som möjligt så det skulle bli mycket tårta över. Roligt o höra!
Man får väl skryta lite ibland??!! :)

Läste en kommentar jag fått från Mia. Min SM-unga bagare kollega. Va roligt och höra av dig!! Skriv gärna ett mail till mig om du vill och berätta lite vad du gör nu o så... nyfiken ju :)  ([email protected])

Nu ska jag ut och gå en skogspromenad med Ewe och Honkie. Eller jag och Ewe ska ut och gå med Honkie...det låter kanske bättre...=) jaja...

Idag är det torsdag, det innbär storstädning hemma. Torsdag är lika med städdag. =)

glassar

Dagarna går så fort. Klockan e snart åtta alla redan...

Blev kyckling till middag idag. Till efterrätt har vi provsmakat glassen som kom idag.
Lite olika strutar och pinnar. Mumsigt va de. (Men hemmagjord tobleroneglass slår ju de mesta) ;)
Det är jätte bra att ha detta glassortiment som ett kompliment!

Många frågar om tårtor för allergiker. Vi gör det mesta. Gör mjölkfria tårtor, tårtor helt glutenfria. Mandel och nötfritt. På beställning har vi även ett stort utbud med kakor. etc.

Bröllopsprovningarna gick bra idag så nu kan jag plussa på 2 bröllopstårtor till i sommar. Nu är vi uppe i 16 st bokade än så länge...och fler ska de bli. =)

Ska ta Honkie och springa en runda nu. (passar alltid på när de e mörkt så ingen ser mig)
Jag flåsar innan jag hunnit till brevlådan.. =)   / Nina

åhh...

Vilket väder!!! Va bara tvungen att skriva de en gång till....

solsken

Ja, de e vår idag! Att vädret kan påverka en så mycket??!! De gör verkligen de...man känner sig så mycket piggare när solen tittar fram.  Va inte så trött som jag trodde i morse, trots jag gick o la mig så sent.
Det har varit fullt upp idag. Nu har jag precis haft bröllopsprovning. Ett par från Ronneby som va här, mor/svärmor va också med. Jätte trevliga allihopa. Har en till provning nu i eftermiddag.

En dryg vecka kvar till Mörrumsåns fiskepremiär nu. Då kommer alla turisterna hit!

Ska ta mig lite vila nu, sen jobbar jag i butiken i eftermidag!

Ikvälll spelar Mörrums Hockey hemma, 19.00. Hoppas på vinst!!  / Nina

bio

Ögonlocken vill liksom inte hålla sig uppe så länge till...=)

Vi har varit på bio nu. Kollat på Män som hatar kvinnor. Riktigt rikitgt bra film!

Ska ta och sova några timmar nu...klockan ringer 4.00... huuu... =)

Natti / Nina

lunch

Så där ja...måndagen avklarad...nu går de fort tills de e helg igen. =)

Åhh, jag har blivit så ressugen. Vi (jag o Andreas) var i New York i somras. Det var en helt fantasatisk resa, riktigt rolig stad att få uppleva. Halva jag vill dit igen, andra halvan vill åka en vecka till Mallorca o bara sola och verkligen koppla av.
Ja, vi får se om de blir någon resa i år. Brukar få lite reslängtan ibland...sen går de över...=) Men jag älskar att resa. En vecka...inte mer tror jag, då får jag hemlängtan. =) Borta bra men hemma bäst....

Jag har ju innan nämnt att vi snart ska börja med lunchbuffé. Har skissat lite på meny idag...
måndagar: pajbuffé
tisdagar: gratängbuffé
onsdagar: Onsdagsbuffé (olika varje onsdag)
torsdagar: Pizzabuffé
fredagar: Tacobuffé

Alla dagar får man äta hur mycket man orkar. Alla dagar ingår det även en stor, fräch salladsbuffé med olika dressingar och så, bröd, smör, dricka, kaffe, kaka. Priset är inte rikitgt bestämt ännu. Vi kommer ha lunchkort där man får en stämpel varje gång man köper en lunch. Efter 10 stämplar får du en lunch gratis. Har ni förslag eller önskemål så skriv gärna till mig. Menyn är inte spikad så jag uppskattar gärna om ni har synpunkter.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag zzzzZZzZZ.....NATTI / Nina

synd

Mörrum förlorade igår borta mot Halmstad. MEN, hemmamatchen på onsdag kommer gå bra!!! Håller tummarna!

Måndag igen. Ska köra lite ärende nu på förmiddagen, i eftermiddag jobbar jag i butiken. Ikväll ska jag pallra mig iväg och träna tänkte jag. Blev dåligt med det förra veckan.

Dom sände programmet igår sen med Gert och Robban men inte ens en liten pluttig sekunds tv-tid vi kunde få...
Jag e inte bitter....  ;) haha...

Ha en bra dag allihopa, hörs sen. / Nina

Beck

Jag sitter och jäspar i soffan alla redan. Jag som hade tänkt se HELA Beckfilmen idag...vi får se hur de går me de...

Ikväll har mamma och pappa varit här och fikat. Blir alltid glad när dom kommer och hälsar på!
Vi satte oss vid tv:n vid 19.00 och skulle kolla på Gert och Robbans program. Dom ska visa lite från deras vabndring denna veckan. Vi tänkte att kanske Ninas konditori skulle kunna få några sekunders tv-tid. Men de va helt kostigt...det var ju inget program. Men det står på deras hemsida och i alla tidningar att de skulle va men ja.. jag vet inte om nåt strulat.
Får se om det kommer upp någon info på deras sida sen.

Nu ska jag ner och göra utplock (förberade morgondagens bakning) sen ska jag ladda för Beck!
Imorgon är det ny vecka och nya krafter!

Nina

Go morgon

Go morgon go morgon!

Sitter och äter en god fralla och läser lite nyheter på aftonbladet och expressen. Det mesta handla om schlagern tycker jag. Hade rätt i min gissning om Malena Ernman så jag lyckades ta hem schlagertävlingen på jobbet. YES ;) haha...
Tyckte det var en ganska märklig men spännade röstning igår. Blev inte rikitgt som jag trott när tittarna la sina röster. Måns som va förhandsfavorit på många ställe kunde inte dölja sin besvikelse när han fick väldigt lite poäng av tittarna. Men men...nu får vi se hir det går för operatanten i Moskva. =)

Har gjort två doptårtor idag till en liten Erik. Lägger upp bilder på dom här nere.  / Nina

doptårta


doptårta


glass

Vi gör hemmagjordglass som vi säljer i butiken i små bägare. (även litersvis om man vill köpa hem). Vi har lite olika smaker. Toblerone, baileys, päron, passion m.m. Nu denna säsongen ska vi även ha lite olika pinnglassar och så. Brukar va populärt bland framförallt barn. Många som frågade efter det förra sommaren så då tar vi de till oss och fixar de. =)

glass


helg igen

Nu har jag jobbat klart för idag. Har bara lite tårtor som ska leveraras in till stan vid 15.00 med.
Såg att jag fått en kommentar här från en som undrade om jag gjorde tårtor efter speciella önskemål. Det gör vi absolut. Mycket olika barntårtor och så. Ingenting är omöjligt. =)

Ikväll är det den stora schlagerfinalen. Jag har gissat Malena Ernman som segrare. Inte henne jag hoppas på men det är henne jag tror på. Vi får se hur det går. Vi ska se finalen här hemma. Kommer lite folk hit så vi ska äta gott o så. Trevligt!

fredag

Fredag!! Massa tårtor beställda idag. Och även mycket inför helgen! Nu är allt arbete klart för idag! Dags att åka och storhandla. Hörs iväll igen sen! / Nina

2 år sen

Två år sen exakt idag som jag var uppe på slottet och gav kronprincessan tårta och tillsammans med Sveriges bagare och konditorer lämnade över en check till hennes fond för sjuka barn. Tiden går fort när man har roligt... / Nina

på slottet


åhh

Åhh...ursäkta den dåliga uppdateringen idag! Har varit full rulle!

Nu i helgen har vi beställning på princesstårta till 300 pers. mycket tårta blir de.=)

Nu är det bestämt att fredag den 27/3 blir det premiär för vår lunchbuffé! Jag kommer lägga upp menyn och så här på bloggen så fort den e klar.

Inga kändisar på fiket idag tyvärr...haha... hoppas det gått bra gör garbbarna grus (Gert o Robban0) idag på deras vandring. Deras slutmål idag va Bräkne-Hoby tror jag. Att dom tyar...

Varit och hämtat golv idag. Som vi ska ha till trappen. Det kommer bli sååå fint.

Varit och köpt en bok i´eftermidags när jag va i stan. Hm...kanske inget man ska avslöja/erkänna men ändå...=)
Boken om Kronprincessan Viktoria och Daniel har jag köpt.. Jag tycker det är lite intressant!

Hamerfall på den högsta tänkbaka volym strömmar ut ur högtalarna här hemma just nu. Behöver jag säga att det INTE är jag som valt musiken??? Haha... Jo då, jag kan tycka det är helt okej. Blir nog till och med att jag ska på rockfestival i sommar...herre gud..de går utför...

Nu är det bestämt att vi kommer ha lite påskpyssel om ett par veckor. Precis som jag i julas hade julpyssel. Är ni ett gäng som är intresserade så slå en signal till butiken så ska jag berätta mer. (0454-50440)

Det är mycket bröllop på gång nu. Många många som ringer och bokar "bröllopsprovning". Då kommer det blivande brudparet hit...ibland med mor eller svärmor och får smaka på lite olika bakelser och tårtor, titta på bilder och disskutera priser, dekoration och leverans. Med en sån personling provning så vet jag att dom får det precis som dom vill ha det. En sådan viktig som sin bröllopsdag, då är det vikitgt att allt blir bra till 100%.  Förra året gjorde jag tårta till över 60 bröllop. Får väl se om vi kan bräcka det i år... =)  Ha en bra kväll.../Nina

Vinst

Mörrum vann borta mot Helsingborg med 4-3!! Underbart!

Natti...varit uppe alldeles för länge....jäsp...kram/ Nina

Allt som vanligt...

Ja, det har varit en ganska intensiv dag. =) Blev överaskad i förmiddags när Robban o Gert dök upp. Jag visste ju att det inte va helt omöjligt att dom skulle komma inom men ändå. Jag är imponerad av deras promenad. Ystad-Haparanda, det har respekt med sig de. =)

På jobbet så är det mesta nog som vanligt. Allt rullar på. Vi är i full planering med våra lunchbuffér nu.
Har beställt vagnar så i slutet av månaden ska det bli premiär. Jag kommer ha annons och så om de.

Hemma...ja, allt som vanligt där med. =) Renoveringen av trappan går sakta men säkert framåt. Till helgen är det schlagerfinal. Min kusin och hennes sambo (och kanske son) kommer hit då. Ska bli jätte trevligt. Efter finalen får vi ju även (äntligen) besked på vilken som vunnit schlagertävlingen på jobbet. (vissa har redan gett upp o vägrar rösta...inga namn nämnda) haha... Vi får se hur det går. =)

Nu ska jag stöka undan lite pappersarbete sen blir det kvällspromenad med Honkie!

Nina

Dom kom på fika...

Gert och Robban kom och fikade hos oss idag! Rikitgt skoj! Ninas Konditori skänkte därmed 1500 kronor till deras insamling för cancerforskning. Jag skriver mer när jag slutat jobba ikväll! Önskar dom all lycka till på deras fortsatta vandring...

Bild ett


Bild 2


medvind

Skönt när man känner sig allmänt glad, positiv och ja... lycklig på nåt sätt. Så känner jag nu!
Allt rullar liksom på...  Hoppas det fortsätter så ett bra tag till... =)

Tror ni Fylking och co. kommer o fikar imorgon?? Nja....jag är tveksam! Men dom är väldigt välkomna!

Ikväll har jag och två av tjejerna som jobbar hos mig varit inne i stan och ätit en god middag och umgåtts lite. Trevligt.

Nu har jag precis kollat på inspelat Mästarens Mästare. Ett tv-program med gamla idrottslegender.
Kul med de olika tävlingsmomenten! Ska snart ta och krypa ner nu. Natti / Nina

Ser man på...

Skulle köra lite ärende... ser man på vilka man möter på småvägarna hemma vid mina föräldrar.
Robert Achberg och Gert Fylking... Herre gud.. =) 

Dom håller på med en kampanj "Ystad-Haparanda/ett steg i taget". Dom samlar in pengar till cancerforskning. Hade läst lite att dom var i Blekinge idag och imorgon. Sen ringde min kära svägerska och meddelade att dom precis gått förbi deras hus och när jag ändå va ute o körde så klart man tog en liten omväg. =)

Tyckte dom skulle komma inom på en fika imorgon men dom kunde inte lova nåt. Vi får se vi får se... =)

Robban o Gert...


Bageriet

Direktblogg från bageriet. Tog ner datorn här för att kolla lite recept så då tänkte jag att jag kunde ju skriva go morgon här åxå. =) Hoppas ni sovit gott allihopa...det har jag! Snoozade nån gång extra i morse innan det var dags att stiga upp.

Full fart, vi hörs! / Nina

Jobbat kväll på kontoret

Nu har vi suttit och gjort lite kontorsarbete... titta in mina snygga hjälpredor på bilden här nere.

En fråga jag fick va hur länge jag skulle ha kvalkakan. Ja, minst till kvalet är över... sen får vi se =)

Ska faktiskt ta och sova snart. Klockan ringer tidigt imorgon.

Imorgon när jag jobbat klart ska jag och Honkie på uppdrag....han ska klippas. Snutten... *daltig man är*  =)
Natti, / Nina

Hjälpredor


Mina favoritpojkar hjälper till på kontoret... :)

god morgon

Hej allihopa! Nu har jag precis pratat en sväng med radion om kvalkakan igen. Do undrade lite hur det gått och vilket nummer som sålt bäst o så...  Numer 96 har sålt allra bäst...tätt följt av nummer 8, 18 o 41.

Idag är det massa kontorsarbete som gäller. I eftermiddag jobbar jag i butiken! Hörs o ses! / Nina

kvalkaka


schlager

Ja, då va andra chansen med avklarad. Jag trodde på Sarah dawn finer o Starpilots till final men HOPPADES på Scotts o Starpilots. Men men... Ugglas? Är den verkligen så bra??? Helt plötsligt är hon ju favorit till finalen med. Nja, jag e lite osäker om den skulle funka i Moskva faktiskt... men men...va vet jag?? 

пожалуйста, пожалуйста.... (snälla snälla på ryska) Ja, när jag lärt mig uttala de så kanske de funkar bättre ;)

Idag är det hockey som gäller! Hundra kvalkakor ska göras och levereras till matchen. Spännade! 3-1 till Mörrum...

Sitter i soffan nu, precis ätit lite frukost. Har en trött hund liggande i knät... Klark Gable Honky Tonk. (han heter så)

Vi håller på att renovera trappan här hemma. Jag är ju då inte skiiiit duktig på att snickra o greja men jag gör så gott jag kan. Igår fick jag det ansvarsfyllda (!!) jobbet och "måla knaggar". Ja visst, två gånger med en timmes vila imellan skulle de va...och jag fixade de! Puhh... :) Idag ska vi grundmåla. De blir nog finfint när de blir färdigt!

Fick reda på i fredags att Mack-SM finalen är flyttad. Skulle varit i Maj men nu ska den va i höst istället. Bara bra för min del. Förmodligen läggs den i Malmö istället för Umeå då. Underlättar ju en smula det med. =)
Den som väntar på nåt gott...

Nu ska vi åka in till stan o storhandla lite! Ha en bra söndag! Kram Nina

Så ska de låta...

Jag hoppas ni kollar på så ska de låta allihopa?? Olle e ju med ju! "Lasse Stefanz Olle" =)

Skönt med fredag... som vanligt...=)

Herre Gud va "kvalkakor" vi säljer...rikigt roligt att sambetet kunde bli så bra!! 3-1 gissade jag att de skulle bli i matchen på söndagen när radion frågade mig, så ja får väl stå fast vid de. =)
Ska bege upp upp till "jössa" o kolla matchen på söndag. ska bli spännande!

Ha en toppenhelg allihopa. Det ska jag ha! =) Kramar / Nina

radion

Ja, va det som lyssnade på morgen på p4 i morse? Där pratade jag kvalkaka. Kul när nåt sånt uppmärksammas lite.
Vi har sålt många kvalkakor idag. Ska bli kul o se i slutet av veckan om det är nån specell spelares nummer som är populärast. =) Än så länge är det ganska jämt...

Kul det där med mackan. Ja, jag blev faktiskt rikitgt rikigt glad. Trodde aldrig vi skulle gå vidare! Och nu får man ju chansen att komma till Umeå med.. =) Ska lägga upp en ny bild på mackan imorgon.

Nu ska jag ta en kvällsdusch, sen är det läggdags. Imorgon är det fredag, då hörs vi igen! Kram Nina

tjoohoooo

Ni vet den där smörgåstävlingen jag har nämnt innan??? Jag la ut nån bild o så... Mack-SM heter tävlingen!

VI ÄR I FINAL!!! Tjoooho *superglad*

Finalen avgörs i Umeå någon gång i början av Maj. Spännande!

Måste fixa lite mat o så där nu, men jag bloggar mer ikväll sen, / Nina

kvalkakan igen

Vad kul med intresset för "kvalkakan". Hoppas den kan hjälpa till att heja fram vårt fina lag till seger! =)

Någon som ville veta mer... :) Ja, vad säger man...  Det är en formkaka med mördeg och en god mazarinmassa i. Vi har fyllt den med hallon och blåbär. Uppe på är det vit glasyr och så spelarnas olika nummer på varje kaka.
Du kan alltså välja just DIN favoritspelares nummer!

Välkomna!

kvalkaka

Heja Mörrums Hockey...eller hur?? jaaaaa.... Nu är det kval... och då har vi såklart en "kvalkaka". Ett samarbete mellan Mörrums Hockey och Ninas Konditori. Imorgon efter 8.00 kan du höra om kakan på Radio Blekinge P4. =)

De regnar o regnar...

Vilken grå dag....tittar man ut så känns de som en kall oktoberdag. Regn och blåst hela dagen. Var tog början-till-vår-dagarna vägen? Jaja... inte mycket att göra åt...

Fått ganska mycket gjort idag. Skönt med sådana dagar! Nu ska jag ta ett städryck i tvättstugan. Det ska ju göras de me!



ny dag

Måndag igen! Det känns som att det ganska ofta är måndag faktiskt.., =)
Sitter på kontoret idag. Massa som ska göras! Hoppas få baka lite i eftermiddag. =)
Hörs sen... / Nina

gott?!?



Mazarintårta med blåbärzglasyr...mmm :)

Malmö

Ingen uppdatering i bloggen igår... hann inte med det. Massor att göra på jobbet. Efter det va färdigarbetat tog vi (ett gäng kompisar) tåget till Malmö. Dags för melodifestival, del 4. Nja...inte rikitgt ina favoriter som gick till finalen. Agnes, ja, låten va okej, men inte mer. Marlena Ernman skrällde. Pampigt framträdande men de där med opera är inte min starka sida. Annat vet Thorleifs...haha =) Dom borde gått vidare. Sweet kissín in the moonlight ... *nynnar* Haft en bra helg i Malmö!
Borta bra men hemma bäst...

Nu ska jag sätta på lite kaffe o fixa fika för Lotta, Jennifer o Ola kommer på besök! jaaaa... =) KUL!

/Nina

RSS 2.0